Det smarta hemmet: så räddar digitala lås din dag

Det smarta hemmet: så räddar digitala lås din dag
Digitalt dörrlås
Dörrar och fönster

Lås och lås upp ytterdörren från mobilen. Ha koll på vilka som kommer och går, även när du inte är hemma. Och bäst av allt – leta aldrig efter hemnycklarna igen. Med en smart låsmodul och ett digitalt dörrlås blir vardagen mycket lättare.

Missar du ett viktigt möte för att du måste vänta in ett bud? Är du inte säker på om du låste dörren i morse? Har du bråttom till en middag, men vet inte var du lade nycklarna? Nu finns en smart tjänst som löser alla dessa problem och fler därtill: ett digitalt dörrlås från Yale Doorman som kopplas till Verisures larmsystem. Ett digitalt lås kommunicerar med din mobil och visar allt från huruvida dörren är låst till vilka som är hemma. Du kan låsa upp från mobilen, med en låsbricka eller med en vanlig kod. Med möjligheten att skapa upp till 10 olika användarkoder kan alla i familjen kan ha sin egen kod, dessutom kan du skapa tillfälliga koder för besökare.

Här är ett par situationer där ett digitalt lås räddar dagen. Känner du igen dig?

När du inte hittar nycklarna

Att tömma alla fickor på jakt efter det där bekanta skramlandet blir ett minne blott när du kan låsa upp dörren med en kod eller från mobilen. Och genom att aktivera funktionen automatisk låsning är din ytterdörr alltid låst, så du behöver inte undra om du kom ihåg att låsa eller inte. (Skulle du ändå oroa dig är det bara att se efter i Verisures app, där du förstås både kan låsa och låsa upp.)

När du ska ut och jogga

En joggingtur blir mycket trevligare när du inte behöver göra plats för nyckelknippan i löparbyxorna. Gå ut med hunden, ge dig ut på en promenad eller spela fotboll med kompisarna med en sak mindre att hålla reda på.

När du ska ta emot hantverkare eller bud

Har du behövt jobba hemifrån för att ta emot en hantverkare eller ett bud? Med ett smart lås kan du skapa tillfälliga koder för besökare eller släppa in dem från din mobiltelefon. Uppkopplingen till ditt Verisure-hemlarm gör dessutom att du kan schemalägga utvalda koder så att de bara fungerar vissa dagar och under vissa tider. På så sätt har du full koll över vem som har tillgång till ditt hem – och när de får komma in.

När någon tappar bort nyckeln

En borttappad hemnyckel kan kosta tusentals kronor i låsbyten. Tappar du din låsbricka räcker det med att spärra den så är hemmet tryggt igen. Självklart kan du använda mobilen för att låsa upp tills du har fått en ny bricka.

Så gör du för att få nästa generations lås I dag är våra hem är fulla av smarta, digitala lösningar. Varför inte göra din ytterdörr digital också? Att byta upp dig till ett smart dörrlås är enklare än du tror.

  • Installera ett digitalt lås från Yale Doorman.
  • Uppgradera låset med Verisures smarta låsmodul. Låset kopplas då ihop med ditt Verisure hemlarm vilket möjliggör fler smarta tjänster.
  • Ladda ned Verisures app.
  • Klart! Nu kan du styra ditt lås från mobilen.

Klicka här för att få veta mer om Verisures smarta lås!