Skickar dig bilder – när något händer

Skickar dig bilder – när något händer
Kamerabevakning

Vad gör hunden och har barnen kommit hem från skolan? Att inte veta vad som händer i bostaden när man inte är hemma kan vara ett orosmoment för många. Här är kameran som gör det enklare att hålla koll dygnet runt – via din smartphone.

En trådlös liten flexibel kamera som underlättar vardagen. Verisures Smart kamera har blivit ett populärt alternativ för svenskar som vill hålla koll på sitt hem. Inte minst på grund av att den är så enkel att använda. Du väljer nämligen själv var du vill placera kameran i din bostad. På så sätt kan du kolla vad hunden gör när du inte är hemma och se när barnen kommer och går.

”Ser direkt när någonting händer”

Allt sker via Verisure App i din smartphone och du kan när du vill ta en bild med mobilen men även bestämma att kameran ska aktiveras vid en specifik dag och tid. Det går också att ställa in så att foton skickas till dig automatiskt när någonting händer framför kameran. Orolig för din integritet?

”Bara du som kan se bilderna”

Lugn, eftersom Smart kamera inte övervakas av Verisures larmcentral är det bara du som kan se bilderna. Dessutom skickas allt via en krypterad säker överföring. Är du nyfiken på fler sätt du kan använda Verisures smarta kamera? Klicka här för mer information.